Villa Joli: Huurvoorwaarden

Huurperiode

De villa wordt per week of een veelvoud hiervan verhuurd. De huurperiode begint vrijdagnamiddag om 17u00 en eindigt op vrijdagmiddag om 13u00. Wanneer het mogelijk is kan van deze regeling afgeweken worden (oa. bij last minutes reservaties), dit dient dan onderling afgesproken te worden. Bij last-minutes reservaties kan de villa per weekend of per mid-week verhuurd worden. De huurprijs hiervan wordt per dag aangerekend.

Waarborg

Bij reservatie dient een waarborg van 200 euro betaald te worden. Bij weekend of mid-week bedraagt een waarborg 100 euro. De reservatie van de huurperiode is pas definitief na betaling van deze huurwaarborg. Het volledige huurbedrag dient ten laatste 14 dagen voor het begin van de huurperiode betaald te zijn. Het bedrag van de waarborg zal ten laatste veertien dagen na het verstrijken van de huurperiode terugbetaald worden aan de huurder, na aftrek van eventuele verbruikskosten en / of schade aan de woning. Indien de villa in een onfatsoenlijke staat wordt afgeleverd kunnen kosten voor de eindschoonmaak toch aangerekend worden.

De verbruiksonkosten

Elektriciteitsverbruik hoger dan 40 kwh/week, gasverbruik hoger dan 23m³/week en waterverbruik hoger dan 2m³/week worden aangerekend.

Elektriciteits-, gas-, en waterverbruik worden volgens telleropname berekend aan de prijs die de nutsmaatschappijen aan de huurder worden aangerekend.

Eindschoonmaak

De huurder dient het huis tegen het einde van de huurperiode 'bezemschoon' te maken.

Klachten betreffende de netheid dienen op de dag van aankomst gemeld te worden aan de verhuurder.

Indien u de eindschoonmaak niet zelf wenst te doen kan deze door de verhuurder gedaan worden. Hiervoor wordt een bedrag aangerekend van 60 euro . Wanneer er huisdieren aanwezig zijn zal de eindschoonmaak met 15 euro verhoogd worden.

Algemeen

Eventuele opmerkingen betreffende het goed, netheid en andere tekorten aan de villa dienen binnen de 24u van aankomst gemeld te worden aan de verhuurder.


Bedlinnen ( 1 tweepersoonsbed 1.40m en 4 x éénpersoonsbed 0.90m), badlinnen en keukenlinnen dienen zelf meegebracht te worden.


De inventaris bevindt zich in de villa en dient gecontroleerd te worden bij aankomst.Eventuele afwijkingen dienen onmiddellijk gemeld te worden aan de verhuurder.

Ontvangst en teruggave van de sleutels dient afgesproken te worden met de verhuurder.


Dieren zijn toegelaten mits schriftelijke toestemming van de verhuurder. Het is echter VERBODEN dat huisdieren boven op de slaapkamers komen en in de kelder. Om die (hygiënische) reden (maar ook voor de veiligheid van uw kinderen) is er een afsluitbaar hekje onderaan de trap.


Binnen in de villa mag niet gerookt worden.


De villa mag niet onderverhuurd worden.